Gastenboek

Bericht toevoegen : Home Sweet Home : Zoeken
Er zijn 220 berichten geplaatst.
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 44 >>>
Berichten 6 tot 10.
Fam.Egberts
Wat een heerlijke plek om vakantie te vieren. Wij zaten in appartement nr 3. Dit appartement heeft een prachtig groot balkon met uitzicht op de natuur.Er is voldoende schaduw en ook ruimte om in de zon te zitten. De zonsondergang is prachtig. Al die vogels, leguanen en geurende bloemen die o.a.diverse soorten kolibries aantrekken, zijn zo vanaf je stoel te bekijken. Het appartement zelf is niet superluxe maar is ruim en alles is aanwezig. Als je groter en luxer wil ( met name de keuken) kan je beter voor de penthouse kiezen. Deze heeft weids uitzicht rondom maar je hebt dan niet dat je al die vogels in de kruinen van de bomen van zo dichtbij ziet en hoort. De supermarkt en strand is te lopen, maar een auto is zeker aan te raden want er zijn zoveel mooie baaitjes waar je lekker kunt zwemmen, snorkelen en zonnen. Wij zouden dit zeker aanraden als je in Jan Thiel wil zitten maar toch de rust zoekt . Voor herhaling vatbaar 😍
Gereisd in mrt, 2018
3 April 2018 - App nr 3
Fam Hendrick
In februari/maart 2017 verbleven we drie heerlijke weken bij HSH. Onze dochter volgde dolfijntherapie bij het CDTC. We hadden een ruim appartement direct aan het zwembad, met alles wat we nodig hadden, zoals tv (niet aangehad haha), koelkast met vriesvak, magnetron, fornuis, wasmachine, douche met toilet en wasbak, twee slaapkamer, ruime woonkamer/keuken.
We hadden een auto gehuurd voor de wat langere afstanden, maar er waren ook leuke restaurants en stranden op loopafstand.
Het was echt genieten, we hebben vooral buiten geleefd en op de prachtige veranda.
Wij gaan zeker nog eens terug!
1 April 2018 - NL
Miranda
Het is een ruim en schoon appartement met een prachtige ligging en vriendelijke eigenaren die je behulpzaam zijn. Het zwembad wordt elke dag schoongemaakt. Alles wat je nodig hebt is aanwezig!
Advies is om een auto te huren zodat je alle mooie plekken en vooral alle stranden kunt bezoeken.
In de directe omgeving de supermarkt AH en diverse restaurants.
1 April 2018 - Overasselt, Nederland
Stefan
Met drie vrienden hebben we genoten van de twee weken in appartement 3. Het uitzicht was prachtig en hebben er ook veel gebruik gemaakt van de bbq. Zeker een aanrader!
26 Maart 2018
Wim de Spae |
het leuke mini resort “Home Sweet Home” in een residentiele wijk van Jan Thiel. De 4 appartementen en de penthouse zijn rustig gelegen, vlak aan een natuurreservaat. Op een uur stappen, gerekend vanaf Home Sweet Home, kan je al een mooie wandeling maken langs de Jan Thiel Zoutpannen. Soms zie je er flamingo’s. We hadden appartement 3 op de linkerhoek van het bijgebouw. We hadden er even over getwijfeld of we toch die duurdere penthouse niet beter konden nemen, maar maakten met dit appartement voor ons de juiste keuze.Dit gelijkvloers appartement met een ruim houten terras grenst direct aan natuurgebied Jan Thiel. We konden alle dagen, met vrij zicht op de mooie natuur, genieten van de rust en de vele vogels die er leven. De grote ramen van het salon geven toegang tot het overdekt terras en kunnen volledig open. Dat maakt het appartement op die manier bijna dubbel zo groot. Elk appartement heeft ook zijn eigen wasmachine. Home Sweet Home ligt op een heuvel en heeft vanuit de penthouse een fantastisch zicht op het natuurgebied, het Spaanse Water en de Caracasbaai.Tegen de avond, na de zonsondergang die je kan bewonderen vanop het terras, zetten we de airco op de kamers aan. De deuren van onze slaapkamers hielden we tijdens de dag gesloten tegen de muggen. We hebben in de paasvakantie, toen wij er waren, zo goed als geen last gehad van muggen.

De eerste 2 dagen hoorde ik vanop ons terras een nogal vreemd geluid in het natuurreservaat. Het was alsof er één of ander hek openwaaide, maar dit bleek een duif te zijn. De 3de dag hoorde je het bijna niet meer en toen ik terug thuis was, miste ik het.Er zitten ook veel leguanen en zwermen kleine papegaaien die elke dag, op hetzelfde uur, op dezelfde tak samen komen. Als je een kom met suikerwater op de rand van de balustrade van het terras zet, komen er verschillende soorten vogels op af (en de duif). We kochten een fles van 3 liter suikerwater bij Aquarian Pet Store, een dierenwinkel op weg naar Willemstad en elke morgen goten we de kom half vol. ik heb mijn eigen travel blog: https://www.globetrotteravenue.com/ons-verblijf-op-curacao/
15 Maart 2018 - Belgie

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 44 >>>
Doorzoek de berichten op:
Bericht : - Naam : - Alle :
Vul tekst in a.u.b. :