Guestbook | Gastenboek

Add a message : Home Sweet Home : Search
There are now 224 messages in our guestbook.
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 45 >>>
Viewing messages 21 to 25.
Jaap Laan
Wij zaten in appartement 1, het eerste als je binnen komt onder het penthouse. Wij waren met z'n tweetjes maar ook met 4 personen (2 slaapkamers) is het ruim genoeg. Prachtig plekje om te zitten met uitzicht op het zwembad en 's avonds kan je genieten van de zon die onder gaat of het onweer in de verte wat af en toe een mooie lichtshow was. Verder is alles gewoon dik in orde en is het hier heerlijk toeven. Lekker op je porch genieten met een drankje, af en toe afkoelen in het zwembad of gewoon even onder de douche bij de boom. De dames die schoonmaken zijn alleraardigst en maken ook nog prima schoon. Iedere keer genoeg handdoeken, nieuwe lakens en was alles weer spic & span. Hopi bon dames ! Kortom, niks op aan te merken en Jacco en Patrick zorgen er voor dat alles goed verloopt en jij van je vakantie kan genieten. Mocht er iets zijn dan zijn ze goed bereikbaar ( niet geheel onbelangrijk ! ) en lossen ze het zo snel mogelijk op. Thanks guys !
25 November 2017 - Haarlem
Arian van Duijne |
In november 2017 een heerlijke 8 dagen in HSH verbleven. Wij zaten in appartement 4. Onze dochter loopt stage op Parera dus het was een hele leuke en gezellige gezinshereniging. Het appartementencomplex is echt super. Heel erg mooi; lekker rustig en een prachtig uitzicht. Jaco en Patrick doen alles voor je. Dit appartement bevelen wij zeker aan!!!
23 November 2017
Rob Sistermans
Mijn dochters en ik zijn van 5 oktober 2017 tot en met 15 oktober 2017 in HSH geweest in appartement 4. Goed appartement met twee slaapkamers met Airco en een grote veranda met een prachtig uitzicht over een natuurgebied met aan het einde van de dag zicht op een prachtige zons ondergang.
Het appartement heeft ook een ruime kamer welke direct aansluit op de veranda, ook zit er een keuken in zodat je je eigen maaltijden kunt bereiden. Het meeste maak je gebruik van de meer dan ruime veranda waarop een grote tafel met stoelen staat en een heerlijke hangmat.
We zijn geweldig opgevangen door Mireya en Patrick, ziek vertrokken vanuit Nederland en in Curacao opgehaald en opgevangen door Mireya, ze had de koelkast gevuld en voor de eerste dag voor ons eten gemaakt. (fijn als je familie bent). De meiden konden direct het heerlijke zwembad bij het resort gaan testen. Het resort ligt op een prachtige plek maar een auto is wel handig als je het eiland wilt verkennen. Auto had Patrick voor ons beschikbaar en stond vanaf dag 1 klaar. We hebben ons dus prima geamuseerd in en vanuit HSH wat door ons als zeer prettig is ervaren. Ik ga zeker terugkomen in dit resort, alleen dan wil ik voor minimaal drie weken gaan want 10 dagen met een lange vlucht heen en terug is toch wat kort. HSH is dus zeker een aanrader met fijne vriendelijke mensen die eigenaar zijn van dit resort.
Patrick, Mireya hartelijk dank voor de mooie tijd bij jullie
8 November 2017 - Limburg, NL
Miranda van Dijk
Penthouse, geweldig uitzicht,fantastische porch met hangmat, lounge bank, open deuren alsof je gewoon buiten leeft. Wi-Fi mooie ruime slaapkamers. Cortom heerlijk genieten , alles wat een mens gelukkig maakt.
7 November 2017 - Waddinxveen, nl
Debby Eliazer
Heerlijk ruim penthouse op een top locatie! Wat een uitzicht! Zwembad was heerlijk. Prachtig natuurgebied voor de deur en dichtbij het gezellige Jan Thiel. Mambo met de auto goed bereikbaar. Zeker voor herhaling vatbaar.
4 November 2017 - Purmerend nl

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 45 >>>
You can search this guestbook by:
Message : - Name : - All :
Please type some text: