Guestbook | Gastenboek

Add a message : Home Sweet Home : Search
There are now 224 messages in our guestbook.
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 45 >>>
Viewing messages 6 to 10.
Marcel
Mooi ruim appartement en zeer mooi gelegen aan een natuurpark waar wilde flamingos leven. Rustige buurt en dichtbij het strand Jan Thiel waar ze ook goede restaurants hebben waar je s'avonds lekker kunt eten tegen normale prijzen.Patrick en Jacco staan voor je klaar als je vragen hebt. Ik zou niet twijfelen om hier weer naar toe te gaan.
10 June 2018 - Hoofddorp
Kelly Brands
home sweet home is echt een top plek om te verblijven ! je bent voor alles redelijk dicht in de buurt. alles is mooi schoon ! wij zaten aan de kant met een prachtig uitzicht ! wij komen zeker weten nog een keer terug. het is zeker weten de moeite waard, om hier te boeken bij home sweet home !
4 June 2018 - Heemstede, nl
Devid van Bergen
Home sweet home is echt the place to be als je naar Curacao gaat. Wij hadden appartement 3 het mooie uitzicht. en hebben er iedere dag maximaal van genoten bijna de hele dag buiten gezeten als we niet op stap waren. als er iets kan je de eigenaar bellen en lossen ze het meteen voor je op , echt top service. als wij terug komen gaan we zeker terug naar home sweet home!! echt een super leuke tijd gehad
2 June 2018 - NL
Saskia
Een super locatie, dichtbij alles en het ligt goed op de wind. Het heeft een heerlijk zwembad waar we veel gebruik van maakte.
25 April 2018 - Amsterdam
Fam.Egberts
Wat een heerlijke plek om vakantie te vieren. Wij zaten in appartement nr 3. Dit appartement heeft een prachtig groot balkon met uitzicht op de natuur.Er is voldoende schaduw en ook ruimte om in de zon te zitten. De zonsondergang is prachtig. Al die vogels, leguanen en geurende bloemen die o.a.diverse soorten kolibries aantrekken, zijn zo vanaf je stoel te bekijken. Het appartement zelf is niet superluxe maar is ruim en alles is aanwezig. Als je groter en luxer wil ( met name de keuken) kan je beter voor de penthouse kiezen. Deze heeft weids uitzicht rondom maar je hebt dan niet dat je al die vogels in de kruinen van de bomen van zo dichtbij ziet en hoort. De supermarkt en strand is te lopen, maar een auto is zeker aan te raden want er zijn zoveel mooie baaitjes waar je lekker kunt zwemmen, snorkelen en zonnen. Wij zouden dit zeker aanraden als je in Jan Thiel wil zitten maar toch de rust zoekt . Voor herhaling vatbaar 😍
Gereisd in mrt, 2018
3 April 2018 - App nr 3

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 45 >>>
You can search this guestbook by:
Message : - Name : - All :
Please type some text: