Guestbook | Gastenboek

Add a message : Home Sweet Home : Search
There are now 224 messages in our guestbook.
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 45 >>>
Viewing messages 51 to 55.
Carin en Gerard |
We hebben 2 weken heerlijk genoten in appartement 4 van HSH. Het uitzicht over het natuurgebied is mooi en we konden erg genieten van de mooie zonsondergang. De ligging is perfect, overal dicht bij en toch rustig.
13 September 2016
fam vd brink |
wij verbleven met in totaal 17 personen in home sweet home t was in een woord fantastisch de appartementen waren mooi en met een super uitzicht wij haden app.2,3 en 4 en de jongelui hadden de penthouse nou dat was echt schitterend wat een geweldig verblijf .Ook t zwembad en de bedjes waren super relax en ook nog een barq.waar we veel gebruik van hebben gemaakt dus alles was perfect nogmaals Patrick en Jacco bedankt dat we met zn allen hebben mogen genieten van jullie mooie verblijf in Curacao ,gr van ons allemaal.
4 September 2016 - home sweet home
Fam. Mak
Wij verbleven één week met 5 personen in het Penthouse. Na die week waren wij met 6 personen en zakten wij af naar appartement nr. 2. Dit omdat het Penthouse al verhuurd was. Dit wisten wij van te voren, dus het was geen probleem. "De verhuizing" was met 20 minuten geregeld. Het penthouse was een geweldige ervaring! Wat een ruimte en een uitzicht! 's Morgens heerlijk schommelend met een bakkie koffie genieten van het uitzicht naar zee. Voor informatie over het penthouse verwijs ik simpelweg naar de website: alles klopt wat daar beschreven staat en de foto's spreken voor zich. HSH ligt écht op de mooiste locatie van Jan Thiel. Ook appartement nr. 2 liet niks te wensen over. Zelfs met z'n 6-en hadden we ruimte genoeg. Alleen misten wij de vaatwasser die wel in het Penthouse zat, gelukkig hadden wij jeugd bij ons die de honneurs waar namen :-) . Wat fijn was, waren de vele handdoeken die bij aankomst klaar lagen. In HSH kom je volledig tot rust en wil je eigenlijk nooit meer weg. Wij raden het iedereen aan die een uitvalsbasis zoekt om Curaçao te ontdekken. Patrick, bedankt voor alles en vast tot ziens!
19 August 2016 - Zoetermeer
Fam Gelderblom
De penthouse heeft een ongelofelijk uitzicht rondom natuurpark, zee, haven. Heerlijke open livingroom wat overloopt naar balkon rondom. Rustige omgeving en dicht bij Jan Thiel Beach en Supermarkt.
Goede bedden met heerlijke ventilatie en airco. Wij sliepen met openslaande deuren open. Zeer ruime keuken met oven, magnetron, koffiezetapp etc. Leuk privé zwembad wat met de andere appartementen gedeeld wordt. Goede WiFi, zelfs voor 5x Netflix download !! Eigenaren zijn eenvoudig te bereiken, kortom alles TOP
15 August 2016 - NL
Tonigold |
we hebben verbleven in het penthouse met 5 personen.
van alle gemakken voorzien,prachtig uitzicht.
Mocht er zich een probleem voordoen dan hoef je maar een app te sturen en je krijgt vrijwel direct antwoord,en problemen worden meteen opgelost.
We zijn 2 maal met mermaid naar klein curacao geweest,geboekt via de huisbaas 10% korting en je wordt opgehaald met een limo top!
3 weken verbleven en geen moment spijt gehad.
Een dank je wel voor het fijne verblijf,en misschien tot ziens
1 August 2016 - Maastricht

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 45 >>>
You can search this guestbook by:
Message : - Name : - All :
Please type some text: