Guestbook | Gastenboek

Add a message : Home Sweet Home : Search
There are now 222 messages in our guestbook.
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 45 >>>
Viewing messages 51 to 55.
Fam. Mak
Wij verbleven één week met 5 personen in het Penthouse. Na die week waren wij met 6 personen en zakten wij af naar appartement nr. 2. Dit omdat het Penthouse al verhuurd was. Dit wisten wij van te voren, dus het was geen probleem. "De verhuizing" was met 20 minuten geregeld. Het penthouse was een geweldige ervaring! Wat een ruimte en een uitzicht! 's Morgens heerlijk schommelend met een bakkie koffie genieten van het uitzicht naar zee. Voor informatie over het penthouse verwijs ik simpelweg naar de website: alles klopt wat daar beschreven staat en de foto's spreken voor zich. HSH ligt écht op de mooiste locatie van Jan Thiel. Ook appartement nr. 2 liet niks te wensen over. Zelfs met z'n 6-en hadden we ruimte genoeg. Alleen misten wij de vaatwasser die wel in het Penthouse zat, gelukkig hadden wij jeugd bij ons die de honneurs waar namen :-) . Wat fijn was, waren de vele handdoeken die bij aankomst klaar lagen. In HSH kom je volledig tot rust en wil je eigenlijk nooit meer weg. Wij raden het iedereen aan die een uitvalsbasis zoekt om Curaçao te ontdekken. Patrick, bedankt voor alles en vast tot ziens!
19 August 2016 - Zoetermeer
Fam Gelderblom
De penthouse heeft een ongelofelijk uitzicht rondom natuurpark, zee, haven. Heerlijke open livingroom wat overloopt naar balkon rondom. Rustige omgeving en dicht bij Jan Thiel Beach en Supermarkt.
Goede bedden met heerlijke ventilatie en airco. Wij sliepen met openslaande deuren open. Zeer ruime keuken met oven, magnetron, koffiezetapp etc. Leuk privé zwembad wat met de andere appartementen gedeeld wordt. Goede WiFi, zelfs voor 5x Netflix download !! Eigenaren zijn eenvoudig te bereiken, kortom alles TOP
15 August 2016 - NL
Tonigold |
we hebben verbleven in het penthouse met 5 personen.
van alle gemakken voorzien,prachtig uitzicht.
Mocht er zich een probleem voordoen dan hoef je maar een app te sturen en je krijgt vrijwel direct antwoord,en problemen worden meteen opgelost.
We zijn 2 maal met mermaid naar klein curacao geweest,geboekt via de huisbaas 10% korting en je wordt opgehaald met een limo top!
3 weken verbleven en geen moment spijt gehad.
Een dank je wel voor het fijne verblijf,en misschien tot ziens
1 August 2016 - Maastricht
Jord, Ellen, Benthe en Damian
Prachtig miniresort op Jan Thiel, dicht in de buurt van strand, supermarkten, winkeltjes. Appartementen zijn prima onderhouden, schoon, ruim, voorzien van benodigde spullen en gratis WiFi. Gedeelde oprit en voldoende plaats om auto te parkeren achter gesloten hek. Bbq's aanwezig om heerlijk bij de Palapa te bbqen. Service fantastisch, per whats app en telefonisch altijd te bereiken. Voor de kinderen een prima locatie. Vanaf het terras overzicht op het zwembad. Zeker voor herhaling vatbaar!!
26 June 2016 - Den Helder
Theo, Patricia en Zoë
"Home Sweet Home" was voor ons een beetje thuis komen ( we hebben 3 jaar op Curacao mogen wonen ).

De ligging is perfect, ongeveer 15 min lopen naar t strand van Jan Thiel. Er zijn diverse supermarkten in de buurt, wij gingen altijd naar Vreugdenhil, een auto is iid een must !!! Na een heerlijke dag op t strand even een frisse duik in het zwembad nemen en dan op de porch in de hangmat liggen luisteren naar de Troepial en de Suikerdiefjes...

De service van Patrick en Jacco is top en hopen in de toekomst nogmaals hier te komen...

Patrick en Jacco Macha Danki en Ayo!!!
22 June 2016 - NL

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 45 >>>
You can search this guestbook by:
Message : - Name : - All :
Please type some text: