Gastenboek

Bericht toevoegen : Home Sweet Home : Zoeken
Er zijn 206 berichten geplaatst.
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 42 >>>
Berichten 11 tot 15.
Miranda & Bas Jansen
Wij hadden nog nooit over Curacao gehoord....totdat we enkele weken geleden verbleven op een top locatie Homesweethome op Curacao.Wat je op de website ziet van Homesweethome is daadwerkelijk ook in het echt ook zo!!In het echt nog mooier.Het hele resort is netjes,schoon,en straalt rust uit.De ligging is uniek...ligt op de hoogste plek van heel Janthiel.Aan de voorkant van Homesweethome kijk je overdag schitterend over het spaanse water.S'avonds kijk je naar mooie verlichte huizen en boten.Aan de achterkant van Homesweethome zijn de zoutpannen met een rijkdom aan natuurgebied!De Penthouse en de Appartementen zijn geweldig.De opstelling van de Appartementen en het Penthouse is ruim!!Iedereen heeft echt zn eigen privacy....dat vonden wij heel fijn.Op loop afstand ben je inderdaad gauw bij de winkels en bij het strand. Wij komen gauw terug
4 Augustus 2017 - Rhenen
Rein en Monique van Daal
Alles is al genoemd door Els. Het was geweldig en de service wanneer er iets nodig was was supersnel!
We hebben ontzettend genoten en komen graag weer terug!!
Lieve groet van de familie van Daal uit appartement 4.
3 Augustus 2017
Els van Daal
Wij zijn net een paar dagen terug van Curaçao. Wat hebben we een geweldige vakantie gehad met de hele familie bij HSH. We hebben het hele complex van 5 appartementen gehuurd waardoor we heel veel vrijheid hadden. De ligging is prima je bent zo op verschillende stranden of bij een supermarkt. Eetgelegenheden zijn er ook genoeg in de buurt. We hebben enorm genoten van het zwembad en de overkapping naast het zwembad waar we met de hele familie regelmatig de BBQ hebben aangestoken. De appartementem zijn erg ruim en voldoende ingericht. Misschien wat gedateerd maar biedt alle comfort die je op je vakantie wenst. Als er iets ontbreekt in de keuken wordt dat na een berichtje meteen geregeld. Voor de kleine was er een babybedje en kinderstoel aanwezig. Doordat het complex wat hoog gelegen is waait er de wind lekker door waardoor we geen last van muggen hebben gehad. Wij gaan zeker nog een keer terug!
1 Augustus 2017 - Amersfoort
Joyce
Ideaal verblijf, Vlakbij Jan Thielbaai gelegen appartementen waar je prima kunt verblijven met geweldig zwembad en mooie tuin. Huurauto is aan te raden. Prijs kwaliteit is goed in verhouding.
13 Mei 2017 - nl
Fam Hijman
Het uitzicht is magnifiek vanaf het Penthouse. Dit maakte het verblijf in het ruime Penthouse tot een prachtige belevenis. Een periode van 1 maand heeft dit Penthouse "op de wind" tot een prettig verblijf gemaakt. Centraal gelegen in Jan Thiel zonder de drukte van de Caracasbaaiweg. De ruime kamer/keuken met een altijd waaiende wind door het penthouse van de half openslaande voordeur naar de ruime openschuivende porch deur. Ook de slaapkamers genieten hierdoor van een verkoelende wind gedurende de nacht. Een airco (is aanwezig) is niet nodig.
7 Mei 2017 - NL

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 42 >>>
Doorzoek de berichten op:
Bericht : - Naam : - Alle :
Vul tekst in a.u.b. :