Gastenboek

Bericht toevoegen : Home Sweet Home : Zoeken
Er zijn 206 berichten geplaatst.
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 42 >>>
Berichten 21 tot 25.
Kim
We zijn net terug van een heerlijk vakantie bij Home Sweet Home. We hebben echt genoten!
We verbleven in de appartementen 1 en 2. De appartementen liggen aan het zwembad. Dit is zeker voor de kinderen ideaal. Ook het kinderbadje komt voor de kleinere kinderen goed van pas.
De appartementen zijn ruim en goed voorzien.
De locatie van de appartementen is ook fijn. Dichtbij de stranden van Jan Thiel. Een auto is wel aan te raden. Zeker wanneer je ook het eiland wilt verkennen.
9 Februari 2017
fam. Drayer
We hebben een heerlijke tijd gehad in appartement 2. Zeer compleet appartement
met voldoende privacy.
Het zwembad is schoon en heerlijk om even in af te koelen. Kortom: een echte aanrader!
20 December 2016 - Apeldoorn
Petra
Een heerlijk kleinschalig opgezet complex, waar je echt rust kunt vinden.
Geen overbodige luxe,maar alles is aanwezig en de kwaliteit is goed.
De veranda bij ieder appartement is ruim ik ben inmiddels zo vaak geweest dat ik in alle appartementen wel een keer ben geweest het is er goed vertoeven.
Voor bereikbaarheid heb je een auto nodig
De beheerders zijn heel vriendelijk en tot alles bereid om het naar je zin te maken.
Ik was dit jaar alleen, ik voel me er altijd veilig.
13 December 2016 - Den Haag
Fam Hoogendorp
Een heel ruim appartement met een prachtig uitzicht over een natuurgebied. Als de zon opgaat wordt je wakker gemaakt door het geluid van allerlei tropische vogels (papegaaien, kolibries, suikerdiefjes, etc.) die op de veranda komen. Vooral appartement 3 biedt enorm veel privacy met een leguanenechtpaar in de cactussen er naast. In de tuin een zwembad (waarvan de vloer net gerenoveerd was) om heerlijk verkoelende baantjes in te trekken. Daar omheen zijn meer dan voldoende bedjes beschikbaar. De eigenaren zijn zeer goed bereikbaar en komen regelmatig langs om te checken. Voor ons was het een eerste bezoek aan Curaçao en de adviezen en tips van Patrick bleken zeer nuttig. Het is een prima uitvalplaats om naar het mooie Willemstad en de prachtige stranden te gaan. Een auto is een absolute must. Albert Heijn (wel wat duurder dan in Nederland) en het strand van de Jan Thiel baai zijn op 800 mtr. afstand. Op het strand zijn voldoende bedjes, waarvoor je ongeveer € 3,00 p.p.p.d. betaalt. Prima restaurants in de omgeving (prijzen zijn vergelijkbaar met Nederland), maar bbq-en op de veranda is een goed alternatief. Wij gaan hier zeker terugkomen.
13 December 2016 - Kesteren
Fam: Pijlman en ouders
Wij zijn 3 weken in appartement 3 geweest . We hadden genoeg ruimte met ons vieren . We hebben zeker genoten . Van de vogels en hagedissen en het uitzicht. En dan de twee leguanen die er zaten . SUPER. En we hebben zeker ook genoten van het zwembad die er bij was , wat zeker nodig was op het warme eiland .
Patrick en Jacco bedankt .
5 December 2016

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 42 >>>
Doorzoek de berichten op:
Bericht : - Naam : - Alle :
Vul tekst in a.u.b. :