Gastenboek

Bericht toevoegen : Home Sweet Home : Zoeken
Er zijn 206 berichten geplaatst.
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 42 >>>
Berichten 31 tot 35.
Evelyn & Carsten |
Wir haben 2 sehr schöne Wochen im Home-sweet-Home-Resort verbracht. Das Penthouse ist 1a, tolle Ausstattung, tolle Aussicht, perfekte Terasse. Die Lage des Resorts ist gut, je nach Verkehr ca. 20 Minuten von der Hauptstadt entfernt. Restaurants und Supermarkt in der Nähe, einen Mietwagen würden wir aber empfehlen.
Der Vermieter ist sehr bemüht, kümmert sich sofort um alles und ist zuverlässig. Die Kaution war zurücküberwiesen bevor unser Flugzeug gelandet war.
Unsere Bewertung: sehr gut (*****)
16 Oktober 2016 - Deutschland
Fam Toorneman
Traumhaftes penthouse,wunderschön und luxuriös!
Es hat uns wirklich an nichts gefehlt!
Mit blick auf die schöne Umgebung.Es war toll und alles da,was im normalen Gebrauch da sein sollte.Wir kommen sehr gerne mal wieder und danken die freunlichen Vermieter.
11 Oktober 2016 - Deutchland
Carin en Gerard |
We hebben 2 weken heerlijk genoten in appartement 4 van HSH. Het uitzicht over het natuurgebied is mooi en we konden erg genieten van de mooie zonsondergang. De ligging is perfect, overal dicht bij en toch rustig.
13 September 2016
fam vd brink |
wij verbleven met in totaal 17 personen in home sweet home t was in een woord fantastisch de appartementen waren mooi en met een super uitzicht wij haden app.2,3 en 4 en de jongelui hadden de penthouse nou dat was echt schitterend wat een geweldig verblijf .Ook t zwembad en de bedjes waren super relax en ook nog een barq.waar we veel gebruik van hebben gemaakt dus alles was perfect nogmaals Patrick en Jacco bedankt dat we met zn allen hebben mogen genieten van jullie mooie verblijf in Curacao ,gr van ons allemaal.
4 September 2016 - home sweet home
Fam. Mak
Wij verbleven één week met 5 personen in het Penthouse. Na die week waren wij met 6 personen en zakten wij af naar appartement nr. 2. Dit omdat het Penthouse al verhuurd was. Dit wisten wij van te voren, dus het was geen probleem. "De verhuizing" was met 20 minuten geregeld. Het penthouse was een geweldige ervaring! Wat een ruimte en een uitzicht! 's Morgens heerlijk schommelend met een bakkie koffie genieten van het uitzicht naar zee. Voor informatie over het penthouse verwijs ik simpelweg naar de website: alles klopt wat daar beschreven staat en de foto's spreken voor zich. HSH ligt écht op de mooiste locatie van Jan Thiel. Ook appartement nr. 2 liet niks te wensen over. Zelfs met z'n 6-en hadden we ruimte genoeg. Alleen misten wij de vaatwasser die wel in het Penthouse zat, gelukkig hadden wij jeugd bij ons die de honneurs waar namen :-) . Wat fijn was, waren de vele handdoeken die bij aankomst klaar lagen. In HSH kom je volledig tot rust en wil je eigenlijk nooit meer weg. Wij raden het iedereen aan die een uitvalsbasis zoekt om Curaçao te ontdekken. Patrick, bedankt voor alles en vast tot ziens!
19 Augustus 2016 - Zoetermeer

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 42 >>>
Doorzoek de berichten op:
Bericht : - Naam : - Alle :
Vul tekst in a.u.b. :