Gastenboek

Bericht toevoegen : Home Sweet Home : Zoeken
Er zijn 206 berichten geplaatst.
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 42 >>>
Berichten 51 tot 55.
Silvia
De appartementen zijn erg ruim. Mijn kinderen zitten tussen de 8 en 16. Het was voor alle 4 een leuke locatie. Vlakbij alle populaire stranden! De oudste 2 konden zelfs lopen, dat geeft enorme vrijheid. We hebben aan het zwembad kunnen bbq-en. En veel gewandeld bij de zoutpannen. En kinderen hebben gesurfd. De eigenaren zijn erg betrouwbaar en behulpzaam. Wij gaan zeker terug! Wij hebben geluk gehad dat we dit mini resort hadden uitgekozen. Daarom schrijf ik nu mijn review om andere ouders ook te helpen deze super plek te ontdekken. Dank HSH voor een onvergetelijke vakantie!
12 April 2016 - Den Haag
Familie Weustink
Prachtig!
Echt een geweldig resort. Schoon appartement, schoon zwembad, schone 'tuin'. Echt alles word goed onderhouden en schoongemaakt.
Wifi werkt super, tv doet prima met nederlandse zenders, airco's doen het prima in de slaapkamers. Overdag de luiken open zetten zodat het er vanuit de slaapkamers tot het heerlijke grote balkon lekker door waait.
Echt een aanrader voor iedereen die wil genieten van een lekker zwembad, dicht bij het strand en toch genoeg privacy wil.
11 April 2016 - Oldenzaal
Nicole en vriendinnen
Afgelopen weekend thuis gekomen van 11 heerlijke dagen Curaçao. Voor een aantal van ons de 1e keer, maar voor ons allemaal zeker niet de laatste!!
Home Sweet Home bleek een hele goeie keuze. Mooi ruim appartement met ruime keuken voorzien van alle gemakken, ruime slaapkamers met goeie bedden, prima Wifi en last maar zeker not least de heerlijke ruime porch met fantastisch uitzicht.
Met bijkomende pluspunten, het strand op loopafstand en 'eigen tuin met zwembad', was het plaatje compleet.
Onze vakantie is een onvergetelijke geworden en we hopen dan ook zeker terug te komen.
Tip: huur wel een auto, want Curaçao heeft zoveel meer te bieden dan alleen strand!
Bedankt Patrick;-) ) voor de goeie service en we hopen tot snel!!
7 April 2016 - Vlissingen
Diana en Ron
Heerlijk genoten van de rust, het appartement, het uitzicht, de gezelligheid, de omgeving, de snelle service en leuke gesprekken.... helemaal top... wij komen snel weer naar het appartement terug.
31 Maart 2016 - Noord Holland
Jaap en Annemarie Plug
Afgelopen maart was het alweer voor de 8ste keer dat we onze vakantie bij Home Sweet Home gevierd hebben. Het is een heel toepasselijke naam want het voelt voor ons net alsof we thuiskomen. Het is een heerlijk klein en gemoedelijk resort op het leukstestuk van het eiland Restaurants en stranden zijn vlakbij maar een auto huren is een must, als je optimaal wil genieten. De slaapkamers zijn voorzien van goedwerkende airco's.

De bedden slapen heerlijk en worden iedere week verschoond evenals het gehele appartement. Ieder appartement beschikt over een heel groot balkon en dat is heerlijk met zo'n gemiddeld 30 graden het hele jaar door. De binnenruimten zijn ook fors bemeten en er staat een tv met oa gewoon de Nederlandse zenders. En als je van het strand komt is het altijd nog lekker om een duik In het zwembad te nemen.
31 Maart 2016 - Scheveningen

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 42 >>>
Doorzoek de berichten op:
Bericht : - Naam : - Alle :
Vul tekst in a.u.b. :