Check HSH availability
Make me a free offer for HSH Curašao!
Check out our 3 Webcam views of the Jan Thiel neighborhood!
HSH Mini-Resort on YouTube

Curašao


Mini-resort Home Sweet Home ligt op 25 minuten rijden van het vliegveld. Het resort ligt in een van de mooiste delen van Curašao; Jan Thiel. Dit beschermde natuurgebied zorgt voor een oase van rust op het levendige Caribische eiland. Prachtige stranden en leuke restaurants zijn te voet bereikbaar. Door de passaatwind is het er eigenlijk altijd aangenaam: met 28░C is het niet te heet, maar altijd heerlijk zwoel.

 

Gewoon heerlijk tropisch dus.

 

Willemstad is de zeer kleurrijke hoofdstad van Curašao. Met 140.000 inwoners is het een levendige stad. Cruiseschepen varen er af en aan. De Nederlandse, koloniale gebouwen zorgen voor een aparte sfeer. De felgekleurde huizen langs de gerestaureerde pontjesbrug tussen Punda en Otrabanda zorgen voor prachtige fotomomenten. Uit een zijstraatje klinkt salsamuziek. De terrassen liggen uitnodigend langs de waterkant. Het is er druk maar nooit hectisch. Het is Caribisch met een Nederlands sausje; een bijzondere mix.

Op Jan Thiel kunt u ook geniten van de vele lokale activiteiten, winkels en natuurlijk lokale gezellige restaurantjes in de buurt. Bezoek JanThielCurašao.nl

 

Curacao

 

 

HSH Mini Resort Curašao VR 360 Tour


Ervaar ons tropisch verblijf in 360 VR alsof je er bent!

HSH 360 Tour