Handige Wetenswaardigheden

Vakantiepark Home Sweet Home Mini Resort al twee keer uitgeroepen met een Zoover Award

 

Home Sweet Home Mini resort is meerdere keren uitgeroepen tot 1 van de beste Vakantieparken van Curaçao. Daarmee behoort HSH tot het beste vakantiepark van Curaçao en Caraïbisch Nederland.

 

 

 

HSH Beheerder
De beheerders van Home Sweet Home spreken Nederlands, Engels, Spaans, Duits en Papiaments. Zij zijn uw directe aanspreekpunt, geven u waardevolle informatie en tips en zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Maatregelen tegen ZIKA
Zoals u weet heeft het ZIKA-virus toegeslagen in Zuid-Amerika. Bij HSH hebben wij de benodigde maatregelen genomen zoals het plaatsen van muggenvallen van in2care en het gratis gebruik van muggenrackets. Lees meer >>

 

 

Gratis WIFI Internet
Home Sweet Home heeft een snelle gratis beveiligde WIFI internet aansluiting over het gehele resort. Indien u uw laptop, tablet of smartphone meeneemt kunt u draadloos van het internet gebruik maken.

 

 

Valuta spiekbriefje
U kunt met dit handige spiekbriefje de valutakoers van de Euro naar de Curaçaose Gulden berekenen.

 

24/7 Beveiliging
Wij zijn aangesloten bij Jan Thiel Security welke 24/7 door de wijk Jan Thiel patrouilleert, bij onraad kunt u 24/7 bellen en binnen 3 min staan de beveiliging voor de deur. Jan Thiel Security heeft aan de straatkant van HSH camera's geplaatst die ze kunnen bekijken vanuit hun controle kamer & auto.

 

Auto Huren?
Curaçao is zeer geschikt om met eigen vervoer te verkennen. Op meerdere plekken kunt u een auto huren op het eiland.
Wij hebben 2 goede en betaalbare autoverhuurbedrijven voor u uitgezocht, DD Car Rental en Noordstar halen u op van het vliegveld hun auto's staan ergens anders op het eiland.
1. www.ddcarrental.com/
2. www.noordstarrentacar.com

 

Veilig parkeren
Bij Home Sweet Home staat uw auto veilig. De carport kan van binnenuit worden geopend en afgesloten en er is voldoende parkeergelegenheid voor alle gasten.

 

Kluisje
Zowel in de Appartementen als in het Penthouse is een kluisje aanwezig voor uw waardevolle spullen.

 

Babybedjes
In uw verblijf kan een babybedje en een kinderstoeltje geregeld worden op aanvraag.
Hier zijn geen extra kosten aan verbonden

 

Goedkoop telefoneren
Om mobiel te bellen koopt u een prepaid kaart én chippie bij de supermarkt, tankstations of een van de vele snackbarretjes. Dit maakt bellen naar Nederland stukken voordeliger dan met uw eigen chip. En u bent natuurlijk hierdoor altijd bereikbaar voor de thuisblijvers.

 

Restaurants
Er zijn diverse restaurants in de buurt waaronder Zanzibar (Internationale keuken en heerlijke Pizza), Tinto (Argentijns), Zest Mediteranean Curaçao waar u heerlijk kunt genieten van ontbijt, lunch of diner.

Goedkope(re) Restaurants & Bars en entertainment in Area Jan Thiel zijn te vinden op onze lokale site Jan Thiel Restaurants.

 

Supermarkt
Er is een Albert Heijn Supermarkt op loopafstand waar u 7 dagen per week boodschappen kunt doen van 08.00 uur tot 20.00 uur

 

BBQ
In onze tropische tuin zijn meerdere BBQ's aanwezig.

 

Wandelroutes:
Als u bij Home Sweet Home de heuvel afloopt en naar rechts afslaat loopt u zo het natuurgebied van de Jan Thiel lagune in. In vergelijking met andere wandelgebieden onderscheidt Jan Thiel zich door de verscheidenheid van zoutpannen en mooie uitzichten vanaf allerlei heuveltjes. Ook leven er veel Flamingo’s in de zoutpannen. Een heerlijk gebied, zo om de hoek, om te ontspannen en te genieten van de natuur. Vergeet u niet water mee te nemen het kan erg warm zijn. De vroege morgen en eind van de middag zijn de beste wandeltijden.

 

Mermaid Boat trips naar Klein Curaçao
Als u bij ons logeert krijgt u 10% korting op een onvergetelijke boottrip naar Klein Curacao.
Zie website: Mermaid Boattrips

 

Fitness
Sports & Health Club The Challenge, een modern en professioneel sportcentrum in Jan Thiel met de laatste fitness en cardio-fitness apparaten. Diverse groepslessen, fysiotherapie, Infra Rood cabines en Bi-O-Mat cabines.
http://www.the-challenge.net/

 

Windsurfing
Heb je wel eens gedacht om te leren windsurfen? Deze vorm van watersport te moeilijk? Nee hoor. Met onze speciale beginner boards ben je in een uur aan het surfen! Kom leren windsurfen bij de windsurfschool van Curacao!

 

Voor taarten en andere lekkernijen deze kunt u bestellen via:

www.zoetcuracao.com

 

Home Sweet Home Mini Resort Informatie Foldertje

 

 

 

 

Strand op loopafstand

 

 

dolphin academy curacao

 

 

Curious 2 Dive Curaçao
Old Quarry Golfbaan
Rons Fish Trips

 

 

Captain Boots Watersports Curacao